english  

Transparantie zonder de privacy van onze klanten te schaden. 

 

Enkele voorbeelden:

 

THEM heeft speurhonden explosieven en narcotica, dual-purpose honden en hondengeleiders getraind en opgeleid voor de politie, de douane en het leger in Zwitserland.

 

THEM heeft speurhonden explosieven en narcotica, surveillance- en SWAT honden, en hondengeleiders getraind en opgeleid voor verschillende publieke en private organisaties in de Verenigde Staten. 

 

THEM heeft IED Awareness Training gegeven aan een een groep medewerkers van een Nederlandse Universiteit die naar Afghanistan voor een internationaal landbouw programma.

 

THEM heeft geholpen bij het opzetten van een speurhonden divisie in Irak en heeft speurhonden explosieven, hondengeleiders en teamleider getraind en opgeleid. 

 

THEM heeft speurhonden mijnen getraind en opgeleid voor een private organisatie in Kroatië. 

 

THEM heeft een groot internationaal beveiligingsbedrijf geholpen bij het opzetten van een speurhonden divisie in België. Momenteel zijn er 30 speurhonden explosieven en 15 speurhondgeleiders explosieven actief, getraind en opgeleid door THEM. 

 

THEM verzorgt onderhoudstrainingen op maandelijkse basis. 

 

THEM heeft indirect bijgedragen aan verschillende belangrijke evenementen in Nederland. Bijvoorbeeld, een belangrijke kunsttentoonstelling met een waarde van meer dan 300 milioen Euro en een uitzending van een referendum bij een televisiezender. Bij dit referendum waren de Nederlandse Minister President en andere ministers te gast.

 

THEM was uitgenodigd om te spreken op een   seminar in China voor een publiek van 360 nieuwe hondengeleiders.